Numai cu votul poporului vom reuși ! Schimbarea a început in 2012, cu revoluția poporului, la Târgu-Mureș. Vă propun s-o finalizăm prin VOT _poporul să învingă după 23 de ani ! Numai așa vom putea face o țară ca afară, așa cum spun tinerii... Mergi la VOT! PE 9 Decembrie 2012 sa dam PUTERE POPORULUI ! Votati , schimbarea cu PP-DD !!! VOTATI ŢINTOŞAN DOINA-ELENA Colegiul Uninominal 1 Camera Deputaţilor Targu Mures

LA PALATUL CULTURII TÂRGU MUREȘ IN 19 .11.2012 A FOST LANSAREA CADIDATILOR PPDD MURES .

ROMANI, VENITI TOTI LA VOT, SA VOTAM PP-DD PENTRU SALVAREA NOASTRA!!

DRAGI PRIETENI, COLEGI, SIMPATIZANȚI



Urmează o zi pe care poporul român a declarat-o sfântă, Ziua Națională a României. Vă invităm să participați la toate manifestările ce au loc cu ocazia zilei Unirii, pentru a aduce un prinos de bucurie, de sfințenie și de pace acestei țări, spre a îi cinsti înaintașii. Să fim demni urmași ai unor înaintași iluștri, să participăm în Piața Victoriei Targu Mures ora 11.oo in fata la Prefectura Mures la depunerea de coroane cu flori . Va astept cu drag . ŢINTOŞAN DOINA-ELENA

Mesajul meu către alegători

Mergi la VOT! PE 9 Decembrie 2012 sa dam PUTERE POPORULUI ! Votati , schimbarea cu PP-DD !!! VOTATI ŢINTOŞAN DOINA-ELENA Colegiul Uninominal 1 Camera Deputaţilor Targu Mures

miercuri, 21 noiembrie 2012




DAN DIACONESCU

Am mai spus aceasta, România nu are neapărat nevoie de oameni pricepuţi, ci mare nevoie de oameni care să nu mai fure. Însă, este cu atât mai bine dacă priceperea se îmbină cu cinstea. Lunga mea experienţă jurnalistică mă face să cred că această rară şi preţioasă sinteză are loc în ceea ce priveşte echipa PPDD Mureş. Când colegii mei mi-au cerut o scurtă prezentare, m-am simţit ono
rat, deşi, n-am pregetat să le amintesc că, în cele din urmă, alegătorii sunt aceia care decid. 

 AM INCREDERE IN EI !

ŢINTOŞAN DOINA-ELENA - Colegiul Uninominal 1 Camera Deputaţilor

D-na Doina Elena este un, profesor şi un formator de competențe profesionale_eucația adulților, o persoană care şi-a dedicat întreaga carieră educării tinerei generaţi dar şi a persoanelor adulte. Atât în sistemul educaţional direct, cât, mai ales, în pregătirea acelora care sunt ei însuşi chemaţi să educe, d-na Ţintoşan e un expert fără cusur. Nu am nicio îndoială că va şti să susţină, competent şi corect, proiectele dezvoltării învăţământului mureşean. Vâsta activitate în domeniul ONG-urilor, competenţele internaţionale dobândite prin studiu dar şi prin colaborări pedagogice de primă mână o recomandă pe Ţintoşan Doina-Elena drept persoana cea mai îndreptăţită să reprezinte în parlament un oraş cu prestigiu şi vocaţie universitară precum Tîrgu Mureş-ul. 


PRESECAN ALEXANDRU - Colegiul Uninominal 2 Camera Deputaţilor


Un economist cu reale performanţe în agitata lume a afacerilor româneşti, posesor a unei experienţe profesionale excelente dar şi a unor performnanţe meritorii în serviciul cetăţenilor, în calitate de director coordonator al Protecţiei consumatorilor. Dl Presecan este ceea ce eu aş numi „un expert cu suflet”, o persoană excelent calificată dar şi atentă la nevoile şi suferinţele semenilor. Un evaluator ale cărui standarde profesionale şi cetăţeneşti nu pot fi evaluate decât cu calificativul excelent!


CHIOREAN ANGHEL - Colegiul Uninominal 3 Camera Deputaţilor


Expert în probleme agrare, de o rară modestie şi de un real folos pentru comunitate. Specializat în montanologie, dl Chiorean reprezintă o garanţie în domeniul protecţiei mediului dar şi în producerea celor necesare traiului zilnic. Sunt încredinţat că va reprezenta cu demnitate şi eficienţă agricultorii şi fermierii mureşeni. Un om cinstit, până la capăt!


IGNAT MIRCEA - Colegiul Uninominal 4 Camera Deputaţilor


Jurist şi manager de excepţie, care a reuşit să pună pe picioare o remarcabilă societate comercială, într-o localitate profund subminată de eşecul politicii economice dusă de incompetenţii care ne-au guvernat şi ne guvernează. Mircea Ignat e omul providenţial pentru susţinerea intreprinderilor mici şi mijlocii în parlament. Succesul în afaceri, cu atât mai mult cu cât a fost dobândit într-un mediu neprielnic şi fără rabat la cinste şi demnitate îl recomandă, aşa cum o fac şi eu!


GABOR TIBERIU - Colegiul Uninominal 5 Camera Deputaţilor


Un sportiv de performanţă, cum a fost Gabor Tiberiu, ştie şi ce înseamnă efortul personal şi ce înseamnă subordonarea faţă de obiectivele grupului, a echipei. O persoană care se va bate pentru voi, cu armele fair-play-ului dar şi cu ambiţie şi dorinţă de victorie. Ca bun organizator, dl Gabor va susţine în parlament şi obiective ale sportului mureşean, care a fost dat cu totul uitării de către rapacea conducere actuală a ţării.


SEFER CRISTIAN-GEORGE - Colegiul Uninominal 6 Camera Deputaţilor


Pe Cristi îl ştiu foarte bine. Preşedinte al organizaţiei judeţene a PPDD şi secretar executiv al nostru, este unul dintre membrii fondatori ai partidului. Capacitatea sa politică şi organizatorică a fost dovedită în repetate rânduri. De asemenea, e un manager de succes, cu activităţi antreprenoriale în ţară şi străinătate. Sofisticatul mediu multicultural sighişorean îi vine mănuşă! Văd în Cristian o legătură sigură cu conducerea centrală a partidului şi o garanţie a respectării promisiunilor PPDD faţă de toţi mureşenii!


CURTICĂPEAN SEPTIMIU - Colegiul Uninominal 7 Camera Deputaţilor


Dl Curticăpean şi-a condus cu măiestrie mica corabie a afacerii sale printre valurile mari ale crizei generate de ciocoii nesătui. Nu-i puţin lucru să ţii pe picioare o întreprindere şi să rămâi în acelaşi timp o persoană cinstită şi respectată în comunitate. Omul potrivit la locul potrivit, o persoană care a rămas în picioare, ba chiar a prosperat, în ciuda loviturilor sub centură care i-au fost administrate cu nemiluita. Face toţi banii şi toate voturile!


FEIER IOAN - Colegiul Uninominal 8 Camera Deputaţilor


Dl Feier este un hodăcean aspru dar cinstit, decis şi drept, un adevărat „dac liber”. Dacă apucă să ia în mână o problemă, fiţi siguri că nu se lasă până nu o rezolvă. Dânsul are şi apreciabile calităţi manageriale pe care le dublează cu o uimitoare capacitate de înţelegere pentru nevoile semenilor. Pe scurt: s-a născut la țară, trăiește la țară, va lucra pentru Țară! 


GABOR IOAN-GABRIEL - Colegiul Uninominal 1 Senat


Este secretarul organizaţiei judeţene a PPDD, o funcţie care cere nu doar pricepere ci şi migală, ca să nu mai vorbesc despre răbdare. Economist, manager de succes, bun organizator şi cunoscător al scenei politice mureşene, dl Gabor este caracterizat printr-o empatie deosebită faţă de cei mulţi dublată de un spirit de luptă ieşit din comun. Respectabil, aşezat şi comunicativ, va fi o excelentă voce a mureşenilor, în parlament.


DOGAR DORIN-OVIDIU - Colegiul Uninominal 2 Senat


Experienţa managerială, ţinuta şi excelenţa în pregătire fac din dl Dogar un foarte bun senator. Inginer economist, cu preocupări în domeniul apiculturii dar şi un fin cunoscător al problematicii ecologice, dl Dogar impresionează prin soliditatea şi anvergura profesională dar şi prin înţelegerea problemelor cu care se confruntă oamenii obişnuiţi. Am convingerea că se va remarca drept unul dintre cei mai dedicaţi parlamentari ai noştri, un reprezentant avizat, coerent şi onest al mureşenilor.


PRECUP VALENTIN - Colegiul Uninominal 3 Senat


Vali, precum îi spunem toţi, este, prin funcţiile ocupate şi pregătire, vârful de lance al reprezentării politice a PPDD în judeţ. Ca fost subprefect şi ca excelent jurist, dl Precup poate fi caracterizat drept una dintre cele mai avizate persoane politice. Sper să nu se supere dacă voi folosi chiar cuvintele sale, în această caracterizare: „COMPETENTA, MORALITATEA, DĂRUINŢA şi LOIALITATEA - acestea trebuie sa fie atributele viitorilor parlamentari. Alegeţi-i în funcţie de aceste însuşiri şi nu după sigla partidului sub care candidează”. Ei bine, întrucât toate acestea le posezi cu prisosinţă, Vali, nu pot decât să fiu mândru că le oferi alegătorilor sub sigla PPDD Mureş!


COCEAN MARIA - Colegiul Uninominal 3 Senat


D-na Maria este o adevărată amazoană, o luptătoare! Specialistă în turism şi activităţi hoteliere, manager de succes şi excelent organizator, d-na Cocean reprezintă o garanţie profesională şi morală dar în acelaşi timp un suflet nobil şi iubitor de frumos. Am certitudinea că va şti să poarte vocea tuturor mureşencelor în parlament şi că se va bate cu dârzenie pentru drepturile dumneavoastră!


SUNT SIGUR CĂ PREZENTAREA MEA ESTE INCOMPLETĂ. BA CHIAR DEZAVANTAJEAZĂ PE UNII, DAR, CREDEŢI-MĂ, EU GARANTEZ PENTRU OAMENII ACEŞTIA! SUNT OAMENI ADEVĂRAŢI ŞI EXCELENŢI PROMOTORI A REVOLUŢIEI VIOLET MENITĂ SĂ SCHIMBE LA FAŢĂ ROMÂNIA. CUM SPUN TINERII, SĂ FACĂ DIN ROMÂNIA O ŢARĂ CA AFARĂ! CA ŞI MINE, PUTEŢI AVEA ÎNCREDERE ÎN EI!

VĂ SALUTĂ DE PE MELEAGURI GORJENE

DAN DIACONESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu